Pages

Sunday, January 8, 2012

Patterned dwitone rainbow and Cotton thai silk GRED AAA













2tone dan Cotton Tshirt Thai Silk
gred AAA
SMS terlebih dahulu
Fahrin Ali
0179289935

60 comments:

Anonymous said...

wahhh cantik nye en...nnt info sy ye regular custemer k.tie

Anonymous said...

tq fahrin..tudung cotton t/silk dh sampai...cantik sgt2

Anonymous said...

salam,en fahrin,boleh htr detail hrg natasha pelangi 2tone ke farahin@gmail.com..tq

Fahrin Ali said...

ok dh pm..tq all support sy

nids_sinchan said...

boleh emailkan detail untuk harga borong setiap jenis tudung di nasida85@gmail.com

Fahrin Ali said...

oke ...dh pm..

Anonymous said...

boleh emailkan detail untuk harga borong setiap jenis tudung di lisa_eiza@yahoo.com. tq.

Anonymous said...

tolong email detail semua harga boorng tudung...syahe27@yahoo.com

kalo boleh letak kod order...sennag sy nk emailkan utk order..

Anonymous said...

blh bagi detail harga borong ke email iera_0182@yahoo.com

Fahrin Ali said...

pm sent

Anonymous said...

boleh pm harga borong setiap jenis tudung tak?? sy tgh cari supplier utk jual tudung.. email nora_marzila@yahoo.com.my

Fahrin Ali said...

pm sent

Anonymous said...

boleh emailkan detail untuk harga borong setiap jenis tudung ke rosnidaa.rahaman@yahoo.com...tq

Fahrin Ali said...

pm sent

Anonymous said...

blh emailkan katalog harga nagn design terbaru ke nkhairul82@gmail.com. tq en. fahrin

Fahrin Ali said...

pm sent

Anonymous said...

Boleh emailkan detail untuk harga borong setiap jenis tudung ke teja_balqis@yahoo.com.my....tq

Anonymous said...

Salam..boleh htr detail hrg natasha 2tone dan Cotton Tshirt Thai Silk
gred AAA ke roza_sakura1110@yahoo.com
tq

Anonymous said...

Assalamualaikum...blh emailkan harga borong bagi setiap jenis tudung pada sy. nie email sy : zie_840412@yahoo.com. terima kasih.

Fahrin Ali said...

pm sent

Fahrin Ali said...

pm sent

Anonymous said...

Assalamualaikum...blh emailkan harga borong bagi setiap jenis tudung pada saya. email saya : thumbellina510@yahoo.com. terima kasih.

Fahrin Ali said...

pm sent

Anonymous said...

Assalamualaikum,en. fahrin tudung ni hargo brapo 1?kalu nak beli borong guano n brapo?
email kat cni ye...siti85_dunter@yahoo.com

Fahrin Ali said...

pm sent

Anonymous said...

salam en fahrin,boleh emailkan detail untuk harga borong setiap jenis tudung di...gurlzz81@yahoo.com

Fahrin Ali said...

pm sent

Anonymous said...

Assalamualaikum...blh emailkan harga borong bagi setiap jenis tudung pada sy.. email: fieza22@yahoo.com.

tq..

SopieYantie said...

boleh emailkan detail untuk harga borong tudung natasha cotton utk semua size di aziantie7504@gmail.com? tq..

Anonymous said...

salam, blh tlg emailkan harga borong cotton tshirt thai silk: norhaslinda_ali@yahoo.com

Fahrin Ali said...

pm sent

Anonymous said...

Assalamualaikum...blh emailkan harga borong bagi setiap jenis tudung pada saya.

mimm12@yahoo.com

Fahrin Ali said...

pm sent

Sheen Mars said...

Assalam,
Saya dari PJ. Regular customer juga. Nak tanya, tudung dwi-tone ni ada saiz L ke?

Terima Kasih.

sheen.mars@gmail.com

Fahrin Ali said...

wmslm..ye kak...msj terus kat fon je...
xde laa kak saiz L
sowy

Anonymous said...

plz pm sume harga sume jenis tudng kat umayjuma@gmail.com-from sabah-

Anonymous said...

salam harga borong kena brapa helai..leh bagi harga dan kod skali tak?thkss

Anonymous said...

lupe nak bagi email..(babybearbee@yahoo.com)

is it me? or the ???? said...

Boleh send katalog dan harga borong ke neora182@yahoo.com

Anonymous said...

en fahrin boleh pm harga borong untuk tudung cotton tshirt thai silk ke
raflesia_nor84@yahoo.com.my

nizafff said...

salam en fahrin,boleh emailkan detail untuk harga borong setiap jenis tudung di...nikmroz@yahoo.com

Anonymous said...

Assalamualaikum...blh emailkan harga borong bagi setiap jenis tudung pada sy.. nurulsaida_88@yahoo.com

Fahrin Ali said...

pm sent

Anonymous said...

SALAM..EMAIL HARGA BORONG noorfatimah88@yahoo.com

Fahrin Ali said...

pm sent

Anonymous said...

SALAM. BOLEH X EMAILKAN HARGA BORONG BAGI SETIAP JENIS TUDUNG YG ADA SAIZ L&XL KE amysakura5532@yahoo.com

Anonymous said...

salam... bleh tolong emailkan harga borong untuk semua jenis tudung tak... terima kasih.
doriinss81@yahoo.com

Fahrin Ali said...

pm sent

Anonymous said...

As salam...boleh tlg emelkan harga borong utk semua jenis tudung kpd sy melatie_aziz85@yahoo.com

Terima kasih

sitieyy said...

salam..boleh tak pm harga borong tudung 2tone dan Cotton Tshirt Thai Silk ke ascii_ct@yahoo.com.

Anonymous said...

salam..boleh tak pm harga borong tudung 2tone dan Cotton Tshirt Thai Silk ke suslizawatilatib@yahoo.com

Anonymous said...

bleh pm hrga boron tudung cotton tshirt thai silk ke cahaya.aien@yahoo.com

Fahrin Ali said...

pm sent

Anonymous said...

pm price untk Cotton Tshirt Thai Silk kat shazmira88@gmail.com

Anonymous said...

Assalamualaikum...pm price utk cotton tshirt thai silk kat rena.arasy@yahoo.com

Anonymous said...

assalammualaikumm..boleh email saya at are_tea15@yahoo.com semua harga borong utk setiap item terkini??

Anonymous said...

salam en fahrin....pm saya utk harga borong cotton gred AAA semua saiz. norazliana78@gmail.com.Tq.

Anonymous said...

as salam en fahrin.. boleh dapatkan harga 1 kodi untuk cotton thai silk.. email inshahd@yahoo.com.my. terima kasih

cik wani said...

salam...boleh pm sy harga cotton thai silk ni
syazwani_zainal91@yahoo.com
tq...:)

Anonymous said...

salam...boleh pm sy harga cotton thai silk ni..sehelai berapa?klau borong brp helai dianggap borong & brp hrga borong?
nurliyana_moses@yahoo.com

Share

Widgets